A megfelelő kenőanyag a gördülékeny munkamenet segítője

Egy családi vállalkozás keretein belül zöldhulladék összegyűjtését és elszállítását is vállaljuk. Profilunkban szerepel fametszés, favágás, bozót irtás, telkek teljes kitakarítása is. Megrendelőink számítanak a minőségi munkára, mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedettek lehessenek a szolgáltatásainkkal.

A gépeink mind minőségi és korszerű szerkezetek. Azért, hogy a teljesítményük még sokáig hozza a legmagasabb szintet anélkül, hogy a gép látná ennek a kárát, kizárólag magas minőségű kenőzsírokat használunk az esetükben. Kenőzsírok és egyéb termékek az Olajwebshop.hu kínálatában, kenőanyag megbízható forrásból, mindezt tudja az általunk használt termékek megbízható forgalmazója.

A kenőzsírok tulajdonképpen besűrített olajok. Elsősorban csapágyak, lassan csúszó felületek kenésére használják. A kenőzsírok eltérő és meghatározó fizikai tulajdonságait az alapolaj határozza meg, az alkalmazott sűrítő anyag, és az alkalmazott adalékok.

A közlekedési iparban legfőképpen a csapágyak, lassan csúszó felületek kenésére használják fel ezeket az anyagokat. A kenőzsírok eltérő fizikai adottságait meghatározza az alapolaj minősége, az alkalmazott sűrítő anyag, illetve az alkalmazott adalékok . Az alapolaj minősége lehet ásványi, illetve szintetikus, az alkalmazott sűrítőanyagok tartalmazhatnak fémszappanokat, szervetlen vagy akár szerves anyagokat is.

A kenőzsírokat osztályozzák konzisztencia alapján, mely azt mutatja meg, hogy az adott anyag mennyire lágy, vagy éppenséggel mennyire kemény.

Az általunk alkalmazott Re-cord LIZS EP adalékot tartalmaz. Ez egy lítiumbázisú kenőzsír, mely felhasználható általános üzemelési körülmények során dolgozó csúszó- és gördülőcsapágyak, illetve fogasáttételek kenésére. Tökéletesen megfelel csapok és csuklók lekenésére a -30 és +120 Celsius fok közötti hőmérsékleti intervallumban. A forró víznek maximálisan ellenáll és erős korrózióvédelmet biztosít a nedves körülmények ellenére.

A CX-80 Grafitos zsír egy professzionális, kalcium alapú kenőzsír, ami grafitot tartalmaz. Mikroszemcsék segítik a tökéletes hatékonyság kifejtésében. Erősen vízálló, és kiválóan véd a korrózió, a súrlódások által keletkezett hatások és a magas nyomás ellen. Erős az elektromos vezetőképessége.

Annak ellenére, hogy munkagépekről beszélünk, mindenképpen meg kell említeni a jó megjelenést. Egy lelakott, állandóan koszos gép nem igazán kelt bizalmat. Számunkra fontos, hogy a minőségi munkát tisztán tartott gépekkel végezhessük el. Kenőzsírok – Egyéb termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, ezt nyújtja a weboldal, de nem csupán ezt, hiszen magas minőségben vannak jelen a különféle gépjármű ápolási termékek.

Kenőzsírok - Egyéb termékek | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

A SONAX szélvédőmosó koncentrátum a szélvédőmosó-berendezésbe javasolt tisztító- és fagyásgátló folyadék. Segít megakadályozni, hogy a szélvédőmosó berendezés és a fúvókák, illetve maga a szélvédő befagyjon vagy jegesedjen. Vízkő oldó formulával rendelkezik, és bátran keverhető csapvízzel, függetlenül attól, hogy milyen kemény vízzel van dolgunk. T

ökéletes megoldás Xenon-fényszórók és tükröződésmentes fényszórók felületeinek esetében is, használatával nem keletkeznek feszültség okozta repedések és vak foltok ezeken a felületeken. Az ablaktörlő lapátokat egyáltalán nem roncsolja, sőt, inkább elmondható, hogy meghosszabbítja az élettartamukat, mivel glicerint is tartalmaz.Nagyon erős a korom és az olaj eltávolításában. Olyan fúvókákhoz is bátran használható, amik több sugárban porlasztanak. Nem károsítja a lakk felületeket és nincs veszéllyel a króm, a gumi vagy a műanyag bevonatokra sem.

Gépeink magas szintű karbantartása garantálja, hogy a zöldhulladék szállítás profi módon valósulhat meg, így, ha kenőzsírokról van szó, akkor csakis a Kenőzsírok – Egyéb termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldalról rendelek.