Kiskertészek egyenpólója

Lomtalanítás volt az utcánkban. A zöldhulladék és a háztartási hulladék elszállítása már megtörtént a héten, így már csak ez volt hátra. Az egyik szomszédom kitett egy helyes kis kosarat a kapuja elé, amelyben szépen elrendezve sorakoztak különféle bögrék, és apróságok. Megnéztem őket, sajnos mindegyik törött volt már. Az egyik bögre viszont felkeltette az érdeklődésem,egy retro figurát ábrázolt, arra a gyerekkori bögrémre emlékeztetett, amiből minden este ittam a kakaót. Kíváncsi lettem, hogy vajon nem kaphatók-e manapság ilyen retro életérzést közvetítő kerámiaedénykék. Jó volna néhány számomra kedves mesefigurát viszont látni reggelente.

Internetes kutakodásom eredménnyel zárult, ráleltem a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshopjára, ahol nem csupán pólókat talál magának az érdeklődő. Egy számomra aktuálisnak számító blogbejegyzésre lettem figyelmes az oldalon. Ebben egyedi fém bögrék kerülnek bemutatkozásra a retro hangulat rajongói számára. Azonnal magamra ismertem, ez teljes mértékben én vagyok. A LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop leírja azt a problémát, amivel jómagam is szembesültem, hogy a retro fém bögrék, melyek hatalmas népszerűségnek örvendtek anno, bizonyos időre eltűntek. A problémára viszont szerencsére azonnal megoldást is kínál az oldal, hiszen kínálatukban megtalálhatóak ezen retro termékek újjászületett, minőségi reprodukciói.

Azonnal rá is kattintottam az egyedi, zománcos fémbögre kínálatra. Akadt több is közöttük, melyek igazán kedvemre voltak, viszont én azonnal beleszerettem az egyik nagyon vicces, állatfigurás darabba. Annyira megtetszett, hogy azonnal két darabot is belehelyeztem a bevásárló kosaramba. Nem szeretném, ha ilyesmi történne, de ha megsérülne az egyik, akkor legyen belőle egy második példány. Mivel nem tudtam levenni a szemem a webshop fantasztikus pólókínálatáról, ezért úgy voltam vele, hogy ha lúd, akkor már legyen kövér, és mellécsapok még egy irtó vicces pólót. Mivel a közelemben is megtalálható egy üzletük, és egy leírást is találtam arról, hogy személyesen is van lehetőségem átvenni a megrendelt termékeket, felhívtam az ügyfélszolgálatukat, és ők fel is ajánlották, hogy akár már aznap délután is alkalmam nyílik személyesen átvenni a megrendelt termékeket. Néhány óra elteltével már nem is tétováztam tovább, azonnal kerékpárra pattantam, hogy felkeressem őket. Nagyon kedvesek voltak, átadták a kis csodákat, én pedig csak ámultam azon, hogy milyen szépen kivitelezett termékekről van szó. Azt ajánlották a számomra, hogy keressem fel az oldalukat ismét, hiszen temérdek leírást, és még videókat is találhatok az alkotási folyamatokról. Hazatekertem a kis kincseimmel és így is tettem. Újra ellátogattam a webshopra, és a blogbejegyzéseket végignézve valóban felfedeztem temérdek érdekes bejegyzést az általuk alkalmazott technikákról. Még videót is találtam, a sziták előkészítése került előtérbe.

Elmeséltem a legjobb barátnőmnek a kalandot és megmutattam neki a bögréket is. Annyira tetszett neki, hogy természetesen neki ajándékoztam az egyiket. Együtt felmentünk a LOLmarkt – Vicces póló webshopjára, mert látni akarta ő is a termékeket. Észrevéve az egyedi pólókészítés lehetőségét, azt javasolta, készíttessünk egyforma pólókat magunknak, amin rajta szerepel mindkettőnk kedvenc kiskertész mesehőse. Felvettük ismét a kapcsolatot Lolmarkt munkatársaival az ügyfélszolgálatukon keresztül, és elmeséltük az ötletet. Ők azt javasolták, hogy egész nyugodtan fáradjunk be ismét személyesen az üzletbe, hiszen kevés példányszámról van szó, így a megvalósítás nem tart sokáig, el tudják számunkra készíteni a darabokat, és ott a helyszínen meg is tudjuk várni.

Barátnőm és én sikeresen lebonyolítottuk a projektet, és mindketten az egyforma pólónkban álltunk neki az udvaron a kertészkedésnek, és a zöldhulladék összeszedésének, akár a pólónkon szereplő kis szorgos, kertész mesefigura.