Nem is olyan nehéz és drága céget alapítani, mint gondolnánk

Amikor valaki cégalapításon töri a fejét, számos dolgot meg kell előtte vizsgálnia, terveznie. Így például azt, hogy milyen is lesz a cégforma. A kérdések adottak, a válaszokban pedig nagy segítséget nyújthat egy jó könyvelő, akivel őszintén elbeszélgetve megszülethet a jó irány. Ezek után pedig már csak meg kell alapítani a céget.

Nagyon sokan a korlátolt felelősségű társaság alapítását tartják célszerűnek.

De hogy a kft alapítás költségei alatt mit is értünk? Nyilván vannak dolgok, melyekért fizetni kell, ezt sajnos nem tudjuk kikerülni. Azonban ha hosszú távon gondolkodunk, jól járhatunk akkor, ha székhelyszolgáltatót veszünk igénybe. Ez azt jelenti, hogy ezen a helyen, ahol a szolgáltató van, itt van bejegyezve a cégünk.

A székhelyszolgáltatás egy sokrétű dolog, ha már van saját székhelyünk, akkor a topcegalapitas.eu-nál ennek, tehát magának a kft. megalapításának az ügyvédi díját ki kell fizetnünk. Amennyiben azonban hat hónapra kérjük a székhelyszolgáltatást, akkor az ügyvédi díjat elengedik, tehát ez ingyenes lesz.

Ráadásul a topcegalapitas.eu többféle lehetőséget is kínál, egyrészt Budapesten, másrészt az iparűzési adómentes Újlengyelben. Igen, ezen a Pest megyei településen nem kell iparűzési adót fizetni.

A kft alapítás költségei számbavétele mellett érdemes a további költségeinket is megtervezni, melyek különösen egy új vállalkozás életében rúghatnak nagyra. Amíg még nem indul be egy cég, addig bizony érdemes minden forint elköltését átgondolni.

A kft alapítás költségei esetében is spórolhatunk tehát és ha székhelyszolgáltatást veszünk igénybe a topcegalapitas.eu-n keresztül, akkor még jobban járhatunk.