Óvni kell a régit, amíg lehet

Ha környezettudatosak akarunk lenni, akkor nem elég mindig öko termékeket vásárolni, hanem az is fontos, hogy megóvjuk a régi tárgyainkat, amíg lehet. Felújíthatjuk a régi bútorainkat, új funkciót találhatunk az elhasználódott ruháinknak (például lehet belőlük porrongy, vagy ruha egy plüssállatnak). Az elektronikai eszközeinket is jó, ha minél tovább használjuk. Sajnos nagy az ökológiai lábnyoma annak, ha minden évben megvesszük a legújabb telefont, tabletet, laptopot.

Nem csak a tárgyainkban jobb azonban a régi az újnál, hanem a fogaink esetében is. Érdemes rájuk vigyázni, nehogy mire középkorúak leszünk implantátum fogak legyenek a szájunkban az eredeti rágószerveink helyett.  

Persze akkor sincs minden veszve, ha muszáj a fogorvostudományra támaszkodnunk e hiányzó fogunk pótlása érdekében. Egy implantátum fog képes lehet közel olyan jól betölteni a funkcióját, mint egy eredeti fog, és még az esztétikus hatásról sem kell lemondanunk.

A Fogorvos Budapest szolgáltatásait érdemes lehet átböngészni, ha implantátumot szeretnénk készíttetni. A Budapesten található rendelőjükbe széleskörű, profi ellátással várják a jövendőbeli pácienseiket. Kollégáik hat alapelv alapján dolgoznak. Fontosnak tartják, hogy kiszámítható és megfizethető áron kínáljanak színvonalas szolgáltatást, és hogy egyfajta bizalom alakuljon ki a páciensek és a munkatársaik között. Úgy tartják jónak, ha asszisztens és dentálhigénikus szakember is segíti a munkájukat, és nem csak az orvos és a páciens része a kezelésnek. Nem csak az ellátást, hanem a megelőzést is hangsúlyosnak tartják, pont úgy, mint az utógondozás is. Nem akarják, hogy munkájuk kárbavesszen, így betegeiknek megtanítják, hogy miként tudják fenntartani azt az állapotot, amit a kezeléssel elértek.

A fogászati implantátumok lényegében pici csavarok, amik külső menettel csatlakoznak az őket tartó állcsontba. Kívülről erre felépítményt helyeznek, ez maga a látható korona. A Fogorvos Budapest titán-ötvözetből készült műgyökeret használ. Garanciát is tudnak adni az implantátumokra, de csak abban az esetben, ha a páciens minden szabályt betart.

A Fogorvos Budapest kezelései időpontontfoglalást követően vehetők igénybe, ezzel megakadályozható, hogy sokat kelljen várni kezelés előtt. Időpontot foglalni a honlapjukon elérhető telefonszámon és üzenetküldő boxon keresztül lehet.